Перголи

ПЕРГОЛИ сгъваеми, автоматични

Алуминиевите Перголи са практична и красива част от градинското обзавеждане. Те са с подвижен покрив и са проектирани да правят сянка и да предпазват от дъжд или сняг. Поставят се близо до сгради, къщи, пред заведения, хотели, до басейни, подходящи са за тераси и веранди. Като красиво и луксозно допълнение могат да подобрят дизайна на всяка сграда, но могат да останат и като самостоятелен архитектурен елемент. 

Автоматизирани Перголи с покрив от плат се изграждат индивидуално според мястото. Конструкцията е от напречни алуминиеви греди и колони, с автоматизиран, отваряем мек покрив, което определено ги прави атрактивни и ефективни. Освен луксозният дизайн те са оборудвани с вградени улуци, мотор задвижващ отварянето и затварянето на покрива, посредством дистанционно и LED осветление. Допълнително алуминиевата конструкция се боядисва прахово. Цветът е в цвят по желание, така че да пасне идеално на външната архитектура. За по-голям комфорт има възможност за напълно затваряне на конструкцията със стъклени стени, щори или ветрозащитни завеси.

Алуминиевата Пергола е задължителна за тези, които искат да разширят своите жилищни или търговски зони. По този красив начин да се предпазят от слънце или дъжд през лятото и сняг през зимата. Нашият екип е готов да ви го осигури, а това, което остава за вас е да се насладите на този комфорт!

 

ℹ Разчитайте на нас за проектиране, производство, монтаж и поддръжка на алуминиеви Перголи в София и цялата страна!

Всички модели сенници и перголи, които предлагаме вижте тук

перголи

💪 Поддържащ релсов профил за Перголи

Водещите алуминиеви релси използвани в нашата перголна конструкция са с размери 70×160 mm, които са едни от най- здравите и стабилни профили на пазара, имат допълнителни оребрявания, и се произвеждат от висококачествен алуминий. 

💡 Oсветление за Перголи

Осветителната система може да бъде вградена, със специални LED осветителни тела и с широк ъгъл на засветяване. Цветният код за цвета е 3000К (топло бяло), приемника на осветлението е с димер за прецизен контрол на светлината.

🔧 Крепежните елементи и аксесоари в нашите Перголи

Всички крепежни елементи използвани в системата са неръждаеми. Металните листове са от поцинкована стомана, които впоследствие са прахово боядисани в цвят по желание на клиента.

☀ Покриващ плат за Перголи

Покривалото на перголите ни се изработва от PVC block out плат, който издържа на всички видове метеорологични условия, с трислойна структура и свойство да изолира напълно слънчевата топлина. Той спира преминаването на слънчевите лъчи и поддържа зоната под него по- хладна.

💦 Система за водоотвеждане на Перголи

Перголата се изработва с вградена система за отводняване. Това става посредством преден улук свързан към водещите опорни колони. Нашата система разполага и с допълнителни уплътнения по цялата периферия на плата, които предотвратяват стичането на вода под перголата.

📲 Задвижване на Перголи

Перголите са автоматични и автоматизацията използвана в тази система (мотори, димери, дистанционни, сензори за дъжд и вятър) са марка Somfy. Покривът освен максимално отворен или затворен, може да бъде и полуотворен в позиция по желание. Също така има опция автоматично напълно отваряне/ затваряне с едно щракване на бутон на дистанционното.

Перголи, алуминиеви, автоматични, сгъваеми
Перголи , София Бистрица

💨 Странично затваряне на Перголи (Остъкление, Завеси, Щори)

Конструкцията на всяка пергола може да бъде затворена странично със стъклени стени, щори или ветрозащитни завеси. Предлагаме безпрофилно остъкляване (стъклено плъзгане), остъкление тип ” гилотина “, касетъчни завеси и щори с автоматизирано отваряне и затваряне. По този начин сезоните няма да имат значение и перголата може да се използва целогодишно.

перголи стъкла завеси гилотини

Перголи - ж.к."Макси", гр.София

Пергола - гр.София

Остъкление тип "Гилотина"

Пергола - Speedy Bar&Grill

Слънцезащитни мрежи

Касетъчни завеси - Австрия

Здравейте! Имате въпроси?

Свържете се с нас за актуални цени или консултация на посочените контакти или използвайте чата