Остъкляване на перголи

Остъкляване на перголи

Перголи | Сенници | Ветроупорни | Реклами > Остъкляване на перголи

Back To Homepage
Остъкляване на Перголи

Стъклените плъзгащи стени са чудесно решение за затваряне на всички видове перголи ( Биокличатични перголи, Перголи с плат). Освен, че по този начин тези съоръжения стават използваеми целогодишно, но така и придобиват още по- внушителен и луксозен вид. Друго предимство на този вид остъкляване на перголи е лесното и максимално отваряне на стените, чрез плъзгаща се система. Така получаваме прозрачни и красиви стени, които увеличават визуалното ни пространство през студените сезони. Същевременно през топлите дни на годината перголната ни конструкция се превръща в изцяло отворено пространство.

Стъклено плъзгане

остъкляване на перголи стъклено плъзгане

Остъкляване на перголи с плъзгащи стъкла

Стъклените стени са изработени от закалено стъкло, които са издръжливи на удари и осигуряват максимална сигурност, защита от вятър, UV лъчи, дъжд, сняг, прах и шум. За целта се използва релсова плъзгаща се система, по която лесно се плъзгат стъклата и се прибират в единия край на стената. Събрани в отворено положение те заемат минимално пространство. Стъклата са без рамки и осигуряват максимална прозрачност, така не губите от изгледа и се наслаждавате на 100% панорама.

Остъкление тип Гилотина

остъкляване на перголи, остъкление за перголи, стъкла

Остъкляване на перголи със стъкла тип Гилотина

Стъклената система тип Гилотина представлява плъзгаща вертикална преграда, която съчетава удобство и модерен дизайн. По този начин получаваме едновременно освен преграждане на стените, но и парапет при матсимално отворено положение. Прозрачната част е стъклопакет с алуминиеви профили, боядисани в цвят по избор по RAL. Отварянето и затварянето на този тип остъкление става автоматично с дистанционно, като изпозваме автоматика на Somfy

Остъкление тип Гилотина

Здравейте! Имате въпроси?

Свържете се с нас за актуални цени или консултация на посочените контакти или използвайте чата