Биоклиматични Перголи

Биоклиматични Перголи

Перголи | Сенници | Ветроупорни | Реклами > Биоклиматични Перголи

Back To Homepage

Ламелни БИОКЛИМАТИЧНИ ПЕРГОЛИ

Ламелните Биоклиматични Перголи са водонепропусклива система за засенчване, но за разлика от Перголите с мек покрив те са с въртящи се ламели. Изработени са изцяло от алуминий и предпазват от слънчева светлина през слънчевите дни, както и от дъждовна вода или сняг чрез специална дренажна система.
Съвременният дизайн я прави една от най- луксозното съоръжение, като допълнение към сгради или като самостоятелен архитектурен елемент. Тези перголи се изграждат индивидуално според мястото от напречни алуминиеви греди и колони, прахово боядисани в цвят по желание. Покрива е от ламели, които се задвижват с мотор посредством дистанционно на Somfy. За по-голям комфорт има възможност за вграждането на LED осветление и напълно затваряне на конструкцията с плъзгащи стъклени стени, щори или ветрозащитни завеси.

Автоматичната Пергола е задължителна за тези, които искат да разширят своите жилищни или търговски зони, да се предпазят от слънце и дъжд през лятото и сняг през зимата. Нашият екип е готов да ви осигури този комфорт, а това, което остава за вас е да му се насладите!

 

ℹ Всички видове сенници и перголи виж тук

ЛАМЕЛНИ БИОКЛИМАТИЧНИ ПЕРГОЛИ

👌 Предимства на Ламелните Биоклиматични Перголи 

Завъртащите се ламели предоставят слънцезащита и подсигуряват нужната вентилация и охлаждане. Конструкцията е алуминиева и се монтира хоризонтално (без никакъв наклон). Проектирани са за лесна поддръжка, с трайни материали, висококачествено покритие и лесна за употреба.

биоклиматични перголи ламели

💦 Издръжливост на атмосферни влияния

Ламелната Биоклиматична Пергола е с издръжливост КЛАС А на натоварване на сняг, дъжд и вятър. Също така включва специфична отводнителна система. Това става посредством преден улук свързан към опорните колони. Нашата система разполага и с допълнителни уплътнения, които свеждат до минимум преминаването на въздух и вода през жалузите.

✅ Материали използвани в Ламелните Биоклиматични Перголи

Конструкцията е изцяло алуминиева и всички задвижващи и крепежни елементи са неръждаеми. Боядисва се прахово в цвят по желание на клиента

📲 Задвижване и аксесоари на Ламелните Биоклиматични Перголи

Автоматизацията използвана в тази система (мотори, димери, дистанционни, сензори за дъжд и вятър) са марка Somfy. Жалузите могат да бъдат полуотворени в позиция по желание, също така има автоматично напълно отваряне/затваряне с едно щракване.

биоклиматични ламелни перголи артвижън

Биоклиматична пергола

Покрив на Ламелна пергола

Здравейте! Имате въпроси?

Свържете се с нас за актуални цени или консултация на посочените контакти или използвайте чата