Перголи

Сгъваеми алуминиеви ПЕРГОЛИ

Перголата е практична и красива част от градинското обзавеждане, проектирана да прави сянка и да предпазва от дъжд или сняг. Тя се поставя близо до сгради, къщи, на широки тераси, веранди, пред заведения, хотели или до басейни. Като изящно допълнение може да подобри дизайна на всяка сграда, но може да остане и като самостоятелен архитектурен елемент. 

Перголи се изграждат индивидуално според мястото от напречни алуминиеви греди и колони, с автоматизиран, отваряем мек покрив, което определено ги прави атрактивни и ефективни. Освен луксозният дизайн са оборудвани с вградени улуци, мотор задвижващ отварянето и затварянето на покрива, посредством дистанционно и LED осветление. Допълнително алуминиевата конструкция се боядисва прахово в цвят по желание, така че да пасне идеално на външната архитектура. За по-голям комфорт има възможност за напълно затваряне на конструкцията със стъклени стени, щори или ветрозащитни завеси.

Перголата е задължителна за тези, които искат да разширят своите жилищни или търговски зони и да се предпазят от слънце или дъжд през лятото и сняг през зимата. Нашият екип е готов да ви го осигури, а това, което остава за вас е да се насладите на този комфорт!

ℹ Всички видове сенници и перголи виж тук

перголи

💪 Поддържащ релсов профил за Перголи

Водещите релси използвани в нашата перголна конструкция са с размери 70×160 mm, които са едни от най-стабилните на пазара, имат допълнителни оребрявания, и се произвеждат от висококачествен алуминий. 

💡 Oсветление за Перголи

Осветителната система може да бъде вградена, със специални LED осветителни тела и с широк ъгъл на засветяване. Цветният код за цвета е 3000К (топло бяло), приемника на осветлението е с димер за прецизен контрол на светлината.

🔧 Крепежните елементи и аксесоари в нашите Перголи

Всички крепежни елементи използвани в системата са неръждаеми. Металните листове са от поцинкована стомана, които впоследствие са прахово боядисани в цвят по желание на клиента.

☀ Покриващ плат за Перголи

Покривалото на перголите ни се изработва от PVC block out плат, който издържа на всички видове метеорологични условия, с трислойна структура и свойство да изолира напълно слънчевата топлина. Той спира преминаването на слънчевите лъчи и поддържа зоната под него по- хладна.

💦 Система за водоотвеждане на Перголи

Перголата може да се изработи с вградена система за отводняване. Това става посредством преден улук свързан към водещите опорни колони. Нашата система разполага и с допълнителни уплътнения по цялата периферия на плата, които предотвратяват стичането на вода под перголата.

📲 Задвижване на Перголи

Автоматизацията използвана в тази система (мотори, димери, дистанционни, сензори за дъжд и вятър) са на Somfy. Покривът може да бъде полуотворен в позиция по желание, също така има  автоматично напълно отваряне/затваряне с едно щракване.

перголи led осветление сенници

💨 Странично затваряне на Перголи

Готовата конструкция може да бъде затворена странично със стъклени стени, щори или ветрозащитни завеси. Предлагаме освен безпрофилно остъкляване (стъклено плъзгане), така и остъкление тип “гилотина”, завеси и щори с автоматизирано отваряне и затваряне. По този начин перголата може да се използва целогодишно.

перголи стъкла завеси гилотини

Пергола - гр.София

Остъкление тип "Гилотина"

Слънцезащитни мрежи

Касетъчни завеси - Австрия

Здравейте! Имате въпроси?

Свържете се с нас за актуални цени или консултация на посочените контакти или използвайте чата